Zoek
Sluit dit zoekvak.
Winkelwagen

Over ons

Welkom bij Tools van de Coach

Als coach inspireer ik graag mensen, maar wordt altijd ook door anderen geïnspireerd. 

Als coaches weten we als geen ander dat kennis delen ontwikkeling versnelt. Anders gezegd: Kennis delen is kennis vermenigvuldigen!

Hoe waardevol zou het zijn onze gezamenlijke kennis van coaches bijeen te brengen, van wat in praktijk werkt om elkaar te inspireren en van elkaar te leren.

Het idee is dat dit een plaats is van coaches voor coaches en door coaches.

Wij hopen dat jullie hier goede ideeën halen en brengen;

Ik wens eenieder een inspirerend bezoek!

Willem Royaards

Tools van de Coach is aangesloten bij het internationale moederbedrijf “Outils du Coach”, opgericht door coaches voor coaches in 2014. De oprichters zijn Willem Royaards en Marie de Beaufort, beide coaches.

Willem is al meer dan 20 jaar een Executive en Team coach en een internationaal leiderschap, management, organisatie- en teamontwikkeling consultant voor bedrijven in Europa. Hij heeft gewerkt als HR Director, CEO. Hij ondersteunt bedrijven om waarde te creëren door de ontwikkeling van menselijk kapitaal. Zijn persoonlijke filosofie “A single leaf working alone, provides no shade.”

Marie is een Executive en Team coach. Gedurende 16 jaar heeft zij senior managementposities bekleed in internationale marketing bij toonaangevende IT-bedrijven. Op basis van haar ervaring in het implementeren en leiden van multiculturele marketing- en transformatieprojecten is zij ervan overtuigd dat investeren in menselijk kapitaal een voorwaarde is voor duurzame en productieve organisatieontwikkeling.

Wiene van Lynden is bij het team aangetrokken en is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. Met een achtergrond in pedagogiek en specialisaties in remedial teaching en psychologisch pedagogische assistentie, geeft zij individuele lessen aanpaste aan individuele behoeften, waarbij coaching om kinderen te motiveren en te begeleiden naar hun potentieel een belangrijke rol speelt. Daarnaast volgde zij een opleiding tot opruimcoach en helpt ouderen bij verhuizingen. Recentelijk is zij als countrymanager van Nederland begonnen.

De producten van tools van de coach zijn ontworpen door senior coaches voor coaches, trainers, consultants en HR-professionals te ondersteunen bij het uitvoeren

De missie van “tools van de coach” is om coaches, trainers, consultants en HR-professionals te voorzien van hoogwaardige, praktische en diverse tools en materialen die hen ondersteunen bij het effectief uitvoeren van hun werkzaamheden en inspiratie op de te doen. Dit omvat het aanbieden van een breed scala aan coaching materialen, zoals E-books, templates, kits, kaartspellen en trainingsmaterialen en opleidingen, om zo professionals te helpen bij het voorbereiden en leveren van professionele trainingen en coachingsessies.

Daarnaast wil “Tools van de coach ” ook een waardevol hulpmiddel zijn voor mensen die overwegen om het coaching beroep in te gaan, hen ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling en begeleiden bij het voorbereiden en leveren van hun eerste coachingsessies.

Ons doel:

  • Een toolbox aanbieden met een breed scala aan middelen, zoals modellen, technieken, oefeningen en hulpmiddelen, die coaches kunnen gebruiken om diverse situaties en behoeften van cliënten aan te pakken.
  • Efficiëntie en tijdsbesparing: Een goed samengestelde toolbox kan de voorbereidingstijd van een coach verminderen. In plaats van telkens opnieuw het wiel uit te vinden, kunnen coaches putten uit bestaande middelen die zijn ontwikkeld en getest door experts in het veld.
  • Ondersteuning voor persoonlijke ontwikkeling: Een toolbox kan coaches ook ondersteunen in hun eigen professionele ontwikkeling. Door regelmatig nieuwe middelen toe te voegen en te leren hoe ze deze effectief kunnen toepassen, blijven coaches zichzelf verbeteren en groeien als professionals
Onze bronnen zijn beschikbaar in meer dan 40 landen

In Europa: Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, België, Italië, Spanje, Luxemburg, Nederland, Portugal, Zweden, Finland, Noorwegen, Zwitserland, Servië en Roemenië, …

In Franstalige gebieden: Guadeloupe, Frans Guyana, Martinique, Réunion, Nieuw-Caledonië, Frans Polynesië, St. Pierre en Miquelon, Wallis en Futuna.

In Afrika: Algerije, Burkina Faso, Kameroen, Egypte, Mauritius, Marokko, Togo, Tunesië,…

Andere landen: Australië, Verenigde Staten, Canada, Zuid Amerika, …

 

Let op – Ons materiaal mag alleen worden gekopieerd en gedistribueerd als u een verwijzing en link naar de originele bron toevoegt: (cc) Toolsvandecoach.com – 2020