Zoek
Sluit dit zoekvak.
Winkelwagen

spelletjes

Ben je op zoek naar spelletjes om je coachingsessies effectiever en boeiender te maken? Om je cliënten te helpen hun doelen te bereiken en op een creatieve manier succesvol te zijn?

Met het integreren van spelletjes in jouw coachingsessies kun je cliënten op een creative manier ondersteunen.
Door de spellen op een ontspannen en ondersteunende manier in je sessie te introduceren, zullen je cliënten zich minder gestrest voelen en beter in staat zijn om belangrijke levensvaardigheden te leren of te oefenen. Zij leren niet alleen regels, maar het toont ook strategisch denken en hoe ze die regels kunnen benutten voor succes. Zo werken ze toe naar een overwinning. Door het stellen van gerichte vragen aan jouw cliënten ondersteunen deze spellen niet alleen zelfontwikkeling, maar stimuleren ze ook persoonlijke verandering bij je cliënten.

Bij ons vind je een assortiment van verschillende soorten coachingspelletjes. 

Let op: Voor onze virtuele spelletjes heb je een internetverbinding nodig om toegang te krijgen tot het virtuele kaartspel. Het werkt op je mobiel, tablet of computer wanneer je online bent, maar het kan niet worden gedownload, opgeslagen of afgedrukt. Zodra je betaling is ontvangen kun je inloggen met een wachtwoord om toegang te krijgen tot het spel.